Preskocit navigáciu

Udelenie medailí k 25. výročiu vzniku Ozbrojených síl Slovenskej republiky v operácii UNFICYP


Udelenie medailí k 25. výročiu vzniku Ozbrojených síl Slovenskej republiky v operácii UNFICYP

Dňa 19. marca 2018 sa v priestoroch kempu generála Štefánika vo Famaguste konal slávnostný nástup, počas ktorého boli 3 príslušníkom SLOVCON udelené pamätné medaile k 25. výročiu vzniku Ozbrojených síl Slovenskej republiky.

Medaile boli udelené rozkazom Ministra obrany Petra Gajdoša a odovzdané plukovníkom Rudolfom Pastorom zo Strategického centra krízového Manažmentu Generálneho štábu OS SR. Ocenenými boli podplukovník Jaroslav Marko, podplukovník Ján Jevin a nadrotmajster Milan Varjan.


Udelenie medailí k 25. výročiu vzniku Ozbrojených síl Slovenskej republiky v operácii UNFICYPUdelenie medailí k 25. výročiu vzniku Ozbrojených síl Slovenskej republiky v operácii UNFICYPUdelenie medailí k 25. výročiu vzniku Ozbrojených síl Slovenskej republiky v operácii UNFICYPUdelenie medailí k 25. výročiu vzniku Ozbrojených síl Slovenskej republiky v operácii UNFICYPUdelenie medailí k 25. výročiu vzniku Ozbrojených síl Slovenskej republiky v operácii UNFICYPUdelenie medailí k 25. výročiu vzniku Ozbrojených síl Slovenskej republiky v operácii UNFICYP

Autor: UNFICYP , Foto: UNFICYP - Dátum: 22.03.2018
Čítanosť: 966
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share