Preskocit navigáciu

Medaile v operácii UNFICYP na Cypre


Medaile v operácii UNFICYP na Cypre

Príslušníci Slovenského kontingentu nasadení v operácii UNFICYP boli za svoju službu ocenení medailami. Ceremónia udeľovania medailí sa konala dňa 4. júla 2018 za účasti Špeciálnej predstaviteľky Generálneho tajomníka OSN pani Elizabeth Spehar, Veliteľa síl operácie generálmajora Humayun Kabira, príslušníkov veliteľstva UNFICYP a iných politických, diplomatických a vojenských reprezentantov.

Slávnostné udelenie medailí vykonala osobne pani Elizabeth Spehar, generálmajor Humayun Kabir a veľvyslanec Slovenskej republiky na Cypre Jeho Excelencia pán Ján Škoda, ktorý sa po slávnostnom udelení medailí Slovenským príslušníkom prihovoril. Poďakoval im za prácu, budovanie dobrého mena Slovenskej republiky v zahraničí a poprial im veľa síl do ďalšieho pôsobenia v operácii. K jeho slovám sa pridal aj veliteľ Slovenského kontingentu podplukovník Jaroslav Marko, pričom zdôraznil svoju hrdosť na odvedenú prácu v rámci Sektoru 4, kde profesionálni vojaci plnia svoje operačné úlohy a napĺňajú tak mandát OSN.


Medaile v operácii UNFICYP na CypreMedaile v operácii UNFICYP na CypreMedaile v operácii UNFICYP na CypreMedaile v operácii UNFICYP na CypreMedaile v operácii UNFICYP na CypreMedaile v operácii UNFICYP na CypreMedaile v operácii UNFICYP na CypreMedaile v operácii UNFICYP na CypreMedaile v operácii UNFICYP na CypreMedaile v operácii UNFICYP na CypreMedaile v operácii UNFICYP na CypreMedaile v operácii UNFICYP na Cypre

Autor: UNFICYP , Foto: UNFICYP - Dátum: 06.07.2018
Čítanosť: 1340
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share