Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Medzinárodný deň detí na letisku


Medzinárodný deň detí na letisku
V piatok 31. mája 2019 zavítali do Taktického krídla Sliač deti z materských, základných škôl zo širokého okolia a tiež deti profesionálnych vojakov. Ako každý rok sa tu konalo podujatie organizované k Medzinárodnému dňu detí.

Návštevníkov osobne pozdravil a privítal náčelník štábu Taktického krídla Sliač podplukovník Rastislav Kučera. Program odštartovala svojím vystúpením Vojenská hudba Banská Bystrica. Po nich nasledovala kynologická ukážka šikovných psovodov z Taktického krídla Sliač. Divákov očarilo excelentné vystúpenie psovodov a ich štvornohých miláčikov. Rovnako pozitívnu odozvu zanechal aj program Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky v sprievode vojenskej hudby. Najviac očakávaná bola ako každý rok penová šou vojenskej hasičskej jednotky z taktického krídla. 

Okrem pripraveného programu sa verejnosť mohla zoznámiť aj s vojenskou pozemnou a leteckou technikou, s výstrojou záchrannej a padákovej služby. Návštevníkov upútal vzlet a prelet lietadiel MiG-29. Nechýbali ukážky ručných zbraní, maskovanie detských záujemcov maskovacími farbami, detská prekážková dráha, či streľba zo vzduchovky.

Na vojenské letisko v piatok zavítalo takmer  tisíc návštevníkov, ktorí odchádzali  plní dojmov, netradičných zážitkov a čo je nesmierne dôležité – aj s úsmevom na tvári. Sme radi, že sme im mohli ukázať našu prácu a poslanie a tiež motivovať mnohých z nich, aby sa v budúcnosti stali našimi kolegami.

Medzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letiskuMedzinárodný deň detí na letisku

Autor: tk Sliač , Foto: tk Sliač - Dátum: 07.06.2019
Čítanosť: 3649
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share