Preskocit navigáciu

Vzdušné sily majú najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka


Vzdušné sily majú najlepšieho vojaka mužstva  a poddôstojníka

Dňa 28. novembra 2013 zasadla na veliteľstve vzdušných síl vo Zvolene šesťčlenná komisia, aby vybrala najlepšieho vojaka mužstva a najlepšieho poddôstojníka za výcvikový rok 2013. Komisia pod vedením veliaceho poddôstojníka vzdušných síl štábneho nadrotmajstra Petra Kuku mala neľahkú úlohu, pretože vyberala z nominantov, ktorí dosahovali vo svojej špecifickej odbornosti vynikajúce výsledky.

Komisia hodnotila všetkých veľmi prísne a zodpovedne a nakoniec rozhodla, že v kategórii hodnostného zboru mužstva sa najlepším príslušníkom mužstva VzS vo výcvikovom roku 2013 stal desiatnik Michal Šťastný z protilietadlovej raketovej brigády Nitra. Menovanému bude udelený odznak Najlepší vojak vzdušných síl ozbrojených síl Slovenskej republiky.

V kategórii hodnostného zboru poddôstojníkov sa najlepším poddôstojníkom VzS vo výcvikovom roku 2013 stal rotný Ing. Ondrej Mihok z prešovského vrtuľníkového krídla. Menovaný bude reprezentovať vzdušné sily v rámci výberu najlepšieho poddôstojníka OS SR, ktorý sa uskutoční dňa 3. decembra 2013 v priestoroch 1. mechanizovanej brigády v Topoľčanoch.

Na záver vyhodnotenia štábny nadrotmajster Kuka poďakoval prítomným za dosiahnuté vynikajúce výsledky a vyzval ich, aby i naďalej napredovali a viedli k dosiahnutiu rovnakých úspechov aj svojich kolegov.


Vzdušné sily majú najlepšieho vojaka mužstva  a poddôstojníkaVzdušné sily majú najlepšieho vojaka mužstva  a poddôstojníkaVzdušné sily majú najlepšieho vojaka mužstva  a poddôstojníkaVzdušné sily majú najlepšieho vojaka mužstva  a poddôstojníkaVzdušné sily majú najlepšieho vojaka mužstva  a poddôstojníkaVzdušné sily majú najlepšieho vojaka mužstva  a poddôstojníka

Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 29.11.2013
Čítanosť: 9062
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share