Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
November 2017
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   


Vyhlásenie o prístupnosti

Návšteva z Liptovského Mikuláša


Návšteva z Liptovského Mikuláša  
Protilietadlovú raketovú brigádu Nitra navštívili dňa 22. mája 2014 členovia Zväzu vojakov Slovenskej republiky klub Liptovský Mikuláš.
Po úvodnom privítaní veliteľom plrb plukovníkom Miroslavom Lorincom na Posádkovom cvičisku Kolíňanský vrch, sa prítomní oboznámili s úlohami, poslaním a štruktúrou brigády a pozreli si prebiehajúci sústredený výcvik 2. protilietadlovej raketovej skupiny, pod velením veliteľa skupiny podplukovníka Ľubomíra Stolárika. Profesionálni vojaci predviedli svoje zručnosti počas statických a dynamických ukážok činnosti bojových obslúh, zaujatí palebného postavenia a rozvinutia protilietadlovej batérie (plrbat), nabíjania a vybíjania rakiet.
Členovia klubu mali s odstupom času príležitosť uvidieť to, čomu sa venovali počas svojej aktívnej kariéry a pedagogickej činnosti. Presvedčiť sa o tom, že ich vynaložené úsilie a práca s budúcimi profesionálmi nebola zbytočná a odovzdané skúsenosti sú aj naďalej prospešné pre profesionálnych vojakov Ozbrojených síl Slovenskej republiky. 
Predseda Rady klubu podplukovník v.v. Peter Kramarčík na záver poďakoval plukovníkovi Miroslavovi Lorincovi za príjemné privítanie, pripravené ukážky a zaželal príslušníkom nitrianskej brigády kvalitné plnenie výcvikových úloh.

Návšteva z Liptovského MikulášaNávšteva z Liptovského MikulášaNávšteva z Liptovského MikulášaNávšteva z Liptovského MikulášaNávšteva z Liptovského MikulášaNávšteva z Liptovského MikulášaNávšteva z Liptovského MikulášaNávšteva z Liptovského MikulášaNávšteva z Liptovského MikulášaNávšteva z Liptovského MikulášaNávšteva z Liptovského MikulášaNávšteva z Liptovského Mikuláša

Autor: plrb , Foto: plrb - Dátum: 29.05.2014
Čítanosť: 4934
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share