Preskocit navigáciu

15. reprezentačný letecký ples v Prešove


15. reprezentačný letecký ples v Prešove

Nádherné priestory historickej budovy Čierneho Orla v Prešove dňa 29. januára 2010 patrili vojenským letcom a pozvaným hosťom, ktorí sa tu už tradične zišli na 15. reprezentačnom leteckom plese, ktorý slávnostne otvoril veliteľ vrtuľníkového krídla generálplukovníka Jána Ambruša plk. gšt. Ing. Miroslav Korba.
Veliteľ krídla v úvode večera zaželal všetkým zúčastneným príjemnú zábavu a ničím nerušený jedinečný večer. Noblesa a elegancia, výborná hudba a šarm prítomných dám prispeli k výnimočnosti tohto podujatia.
Medzi pozvanými hosťami nechýbali osobnosti ako primátor mesta Prešov JUDr. Pavel Hagyari, vedúci služobného úradu MO SR Ing. Miroslav Sim, zástupca veliteľa Vzdušných síl OS SR brig. generál Ing. Ľubomír Svoboda, rektor AOS brig. generál doc. Ing. Miroslav Kelemen, PhD., náčelník štábu Pozemných síl OS SR plk. gšt. Ing. Karol Navrátil, veliteľ Zmiešaného krídla generála Otta Smika plk. Ing. Jozef Dobrotka a veliteľ Dopravného krídla plk. gšt. Ing. Jozef Takács.
Pri tanci a sprievodnom programe si určite každý prišiel na svoje. K úspechu plesu a k spokojnosti všetkých prítomných prispela nepochybne aj bohatá tombola.
Výbornú atmosféru a výnimočnú zábavu prerušili snáď len skoré ranné hodiny. Tešíme sa na ďalší ročník!


15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove15. reprezentačný letecký ples v Prešove

Autor: por. Bc. Tomáš Samák , Foto: por. Bc. Tomáš Samák - Dátum: 02.02.2010
Čítanosť: 75116
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share