Preskocit navigáciu

Pracovné stretnutie veliacich poddôstojníkov


Pracovné stretnutie veliacich poddôstojníkov

V priestoroch posádkového klubu taktického krídla Sliač sa dňa 19. novembra 2019 konala pracovná porada veliacich poddôstojníkov.

Na úvod novoustanovený hlavný poddôstojník OS SR štábny nadrotmajster Marcel Kaniak, ktorý vystriedal vo funkcii štábneho nadrotmajstra Vladimíra Beluša, predstavil svoju víziu v radoch poddôstojníkov a mužstva. Úlohy a ciele poddôstojníckeho zboru v pozemných silách prezentoval štábny nadrotmajster Milan Pavlík. Za vzdušné sily informoval o aktivitách, úlohách a v neposlednom rade aj o modernizácii vzdušných síl veliaci poddôstojník štábny nadrotmajster Peter Kuka. Nedávno vytvorené sily pre špeciálne operácie predstavil štábny nadrotmajster Martin Boháčik.

Nasledovala riadená diskusia, v ktorej veliaci poddôstojníci rozobrali súčasné problémy, najmä nedostatok personálu, ale aj procesy, ktoré majú dopad na smerovanie poddôstojníckeho zboru.

Na záver stretnutia štábny nadrotmajster Marcel Kaniak zhodnotil, že úlohy a ciele zamestnania boli splnené.


Pracovné stretnutie veliacich poddôstojníkovPracovné stretnutie veliacich poddôstojníkovPracovné stretnutie veliacich poddôstojníkovPracovné stretnutie veliacich poddôstojníkovPracovné stretnutie veliacich poddôstojníkov

Autor: tk Sliač , Foto: tk Sliač - Dátum: 22.11.2019
Čítanosť: 7432
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share