Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2023
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Vyhlásenie o prístupnosti

Výber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníka u brvo Zvolen


Výber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníka u brvo Zvolen

Opäť po roku sa po niekoľko kolovom výbere uskutočnil dňa 22. novembra 2019 výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka brigády riadenia vzdušných operácií  Zvolen vo výcvikovom roku 2019.

           Komisia zvážila všetky základné aj doplnkové kritéria k výberu a následne osobným pohovorom preverila jednotlivých príslušníkov, ktorí boli nominovaní vo svojich kategóriách. V závere sa komisia jednohlasne zhodla, že najlepším vojakom mužstva brigády sa stal desiatnik Igor Hriš, príslušník práporu rádiolokačného prieskumu a za najlepšieho poddôstojníka komisia vybrala čatára Ľudomila Salaja, ktorý je tiež príslušník práporu rádiolokačného prieskumu.

Na záver si profesionálni vojaci prevzali ocenenie z rúk náčelníka štábu brigády riadenia vzdušných operácií podplukovníka Vladimíra Kuchára, ktorý vyzdvihol ich prácu v prospech zvolenskej brigády a príkladný prístup k plneniu úloh.

Obaja príslušníci nás budú reprezentovať na výbere najlepšieho vojaka zo zboru poddôstojníkov a mužstva v rámci Vzdušných síl OS SR, ktorý sa uskutoční dňa 27. novembra 2019  vo Zvolene.


Výber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníka u brvo ZvolenVýber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníka u brvo ZvolenVýber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníka u brvo ZvolenVýber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníka u brvo ZvolenVýber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníka u brvo ZvolenVýber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníka u brvo ZvolenVýber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníka u brvo Zvolen

Autor: kvrps , Foto: kvrps - Dátum: 25.11.2019
Čítanosť: 7726
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share