Preskocit navigáciu

Príslušníci vzdušných síl opäť rozžiarili detské očká


Príslušníci vzdušných síl opäť rozžiarili detské očká

Už po dvanásty krát navštívili, 20. decembra 2016, príslušníci veliteľstva vzdušných síl zo Zvolena deti v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Banskej Bystrici. Utorkové popoludnie venovali malým pacientom, ktorí tento predvianočný čas musia tráviť mimo svojich blízkych a priateľov.

Hospitalizované deti sa v rámci besedy živo zaujímali najmä o leteckú a protivzdušnú techniku, zabezpečenie nepretržitého pohotovostného systému vzdušných síl, ale i o pôsobenie našich vojakov v zahraničných misiách a postavenie žien v OS SR.

Skupina profesionálnych vojakov pod vedením náčelníka oddelenia spravodajstva a EB podplukovníka Ľubomíra Pavlikovského odovzdala deťom dve škatule darčekov a výtvarných pomôcok zakúpených z finančných prostriedkov získaných dobrovoľnou zbierkou príslušníkov veliteľstva vzdušných síl. „Veľké „ĎAKUJEME“ patrí všetkým, ktorí sa zapojili a prispeli . Zakúpenými predmetmi môžeme spestriť a spríjemniť pobyt detí v nemocnici a v rámci našich tvorivých dielní v nich rozvíjať prirodzenú kreativitu a zručnosti,“ poďakovala vojakom riaditeľka Základnej školy pri DFNsP Mgr. Eva Hubáčková.


Príslušníci vzdušných síl opäť rozžiarili detské očkáPríslušníci vzdušných síl opäť rozžiarili detské očkáPríslušníci vzdušných síl opäť rozžiarili detské očkáPríslušníci vzdušných síl opäť rozžiarili detské očkáPríslušníci vzdušných síl opäť rozžiarili detské očkáPríslušníci vzdušných síl opäť rozžiarili detské očkáPríslušníci vzdušných síl opäť rozžiarili detské očkáPríslušníci vzdušných síl opäť rozžiarili detské očká

Autor: rtm. Zuzana Mildeová , Foto: rtm. Zuzana Mildeová - Dátum: 21.12.2016
Čítanosť: 4086
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share